Anmälan och förhållningsregler

Anmälan: I anmälan behöver vi få namn på de två deltagarna, födelsedatum, lagnamn. Senaste anmälnings- och betalningdatum är den 5 augusti. Ev. frågor kan skickas till info@sigtunaswimrun.se

Anmälan görs på länken nedan.

 

https://entrysystem.se/form/sigtunaswimrun2019/1


Genom att anmäla och betala startavgiften till Sigtuna Swimrun är ni medvetna om att tävlingen sker på egen risk. Sigtuna Swimrun friskrivs därmed från ansvar under tävlingen och kan inte ställas till svars för ev. skador etc. 
Deltagare godkänner även att ev. bilder och film som tas under loppet fritt får användas av Sigtuna Swimrun på deras hemsida och Fac
ebook-sida och ev. annonser för loppet.

 

Avgift: 800:-/lag för anmälan före 1 maj sedan 1000:-/lag. 
​Banan: Totala simsträckan är 2210 m och löpningen 8538 m
Regler: Lägsta ålder för deltagande är 18 år. Loppet genomförs i par där lagets två tävlande inte får avvika mer än 10 m från varandra. Det är ett motionslopp vilket medför att deltagandet sker på egen risk och enligt gällande trafikregler. Se över era hemförsäkringar.
Genom att anmäla och betala startavgiften friskriver deltagarna Sigtuna Swimrun från ansvar för de tävlande under tävlingen.
Om en av deltagarna i tävlingsgruppen får förhinder alt. måste avbryta loppet så kan en triplett bildas om båda lagen kommer överens om detta.
Lag/deltagare som avbryter loppet är ansvariga att snarast anmäla detta till tävlingsorganisationen.